O nama →

Mikel Nuleši je rodjen 1929. godine u Peći, odakle je došao u Podgoricu gdje je otvorio zlatarsku radnju. Od 1967. godine u Ul. "Miljana Vukova" (ranije Ul "Novaka Miloševa") postoji radnja "MikelF" – najstarija zlatara u Crnoj Gori. Nakon njegove smrti 1995. godine, posao nasledjuje i nastavlja njegova supruga Djusta sa svojom djecom.

Zatara "MikelF" čuva vječnu i neprolaznu vrijednost klasike, ali i u korak prati svjetske trendove koji se odnose na moderni dizajn nakita. Klasičan, poseban, neobičan i unikatan nakit zlatare "MIkelF" se prepoznaje po osobnom pečatu njenih majstora.

Porodična tradicija i iskustvo, znanje, vještina i umjetnički dar majstora zanata satkana je u nakitu zlatare "MikelF". Tradicija porodičnog zanata je uspješno nastavljena. Mi za Vas stvaramo nakit koji će zbog kvaliteta i neosporne vrijednosti sigurno biti dio vašeg porodičnog nasledja.
Zaposleni u zlatari "MikelF" svojom ljubaznošću i predusretljivošću potvrdjuju visoki renome radnje. Oni će Vam pomoći da o velikog izbora nakita kupite ono što zelite, a pruzamo Vam i mogućnost da budete dizajner sopstvenog nakita. Izlozite nam svoju zamisao, a vješte ruke majstora zlatare ce realizovati vašu ideju i ispuniti zelju – dobićete nakit koji ste zamislili.