Kolekcije → Pokloni

Želite da osobama koje su Vam važne poklonite nešto zaista vrijedno, nešto za sva vremena što će ih podsjećati na Vas ili na Vašu firmu u svakom trenutku ?
Vašim prijateljima, voljenoj osobi, poslovnim saradnicima izrazite svoju emociju izborom poklona u skladu sa povodom i prilikom.

U želji da zadrži tradiciju Vašeg saveznika Zlatara Mikel F je svojim kupcima pružila proizvode nove generacije sa svjetskog tržista. Uvoznik je i distributer italijanskih brendova Valenti&Co, Mida Argenti i Sovrani Argenti. Pokloni od srebra ovih renomiranih brendova poznati su po visokom kvalitetu i unikatnom dizajnu.

Foto albumi, ramovi za slike, stoni satovi, male skulpture, vazne, svijećnjaci, kristalni servis, pribor za kancelarije i mnoge druge elegantne poklon ideje ukrašene srebrom ovih renomiranih brendova, idealno su rješenje za poklon bilo da su čestitke povodom nekog događaja, rođendani, proslave u firmi ili druga slavlja.

Kako je kvalitet osnovno pravilo našeg poslovanja mi smo se potrudili da Vam pružimo ne samo brend već prije svega vrhunski kvalitet.

Zato što ste Vi posebni, zato što su Vaši ciljevi jedinstveni, zato što želite da poklonite od srca, mi smo Vaš najbolji saveznik!

Vaša zlatara Mikel F!