Distributeri smo →

Nakit je najljepši i naj objektivniji svjedok vremena, njegovih nada i pregnuća, ali i dakaz ličnih potencijala- onih koji ga nose i onih koji ga kreiraju i izradjuju. Tonino Boccadamo je to znao još ranih osamdesetih godina, otvorio je malu radnju u Alessandriji ( Piemont) sa ambicijom da u mnoštvu prodavnica nakita, medju čuvenim dizajnerima, pred kupcima koji su navikli na najbolje potvrdi vrijednost svog dizajna i njegovog sna.
Poludrago kamenje sa svojom prirodnom tajanstvenošću pruzilo mu je osnovne motive i inspiraciju.Svojom posebnošću i ljepotom, otvaranjem novog studija za dizajniranje i izradu nakita ubrzo posle prvih kolekcije uspješno je ostvario nezaobilazni brend BOCCADAMO! Predivni komadi nakita Boccadamo bilo da ih poklanjate ili ih primate sasvim je sigurno da će zauvijek sacuvati istu čarobnost u vašim zivotima. Svijet Boccadamo nakita je danas ogroman: hiljade radnji u cijelom svijetu rade pod istim pravilima. Ozbiljnost prodavaca, identičan enterijer, utvrdjen način ophodjenja prema kupcima, uslovi prodaje i izlozbeni prostori gdje se nakit moze vidjeti i odabrati, obavezni su ako prodajete ili kupujete Boccadamo nakit!

Sa velikom paznom se vodi računa o svemu uključujući i elegantna pakovanja za bozanstvene komade ovog nakita. Zato Boccadamo u stvari predstavlja i svojevrsnu smjernicu u svijetu mode! Zahvaljujući ovom brendu radjaju se nove inspiracije i otkrivaju drugaciji modni putevi i izlazi. Prelijepim kolekcijama i primjercima koji su izraz dizajnerskog i juvelirskog savrsenstva Boccadamo nakit slavi ljepotu zivota i veličanstvenost umjetnosti. Tv Fasion i CANAL 5 redovno izvjestavaju o novitetima iz Boccadama, time omogućavaju da moderni čovjek današnjice uziva u njihovom ukusu i stilu. Uostalom, i poznate uticajne dame medju kojima su Debora Caprioglio, Rossella Brescia, Edelfa Chiara Masciotta i prelijepa Michela Coppa znaju da i njihova ljepota i ličnost uz Boccadamo nakit dobija dodatni sjaj i značaj, zato ga nose na skoro svim zvaničnim prijemovima i svečanostima. O ljepoti i vrijednosti Boccadamo nakita svedoče proslavljeni brendovi BOCCADAMO JEWELS, MYA I BOCCADAMO MAN sa dizajnom koji ostavlja bez daha. Danas se dnevno dizajnira čak 7 novih modela, te ne čudi sto je upravo BOCCADAMO najprodavaniji nakit u Italiji, kolijevci mode i stila.